Idealne na jutrzejsze śniadanie puszyste pancakes twarogowe. Najlepsze z dżemem, owocami czy masłem orzechowym.
Składniki - 2 porcje - 10 sztuk:
- 250 g twarogu półtlustego
- 3 jaja
- 60g mąki owsianej
- 2 łyżki erytrytolu/ksylitolu/miodu
- 1 łyżka oleju
Zblendować składniki, usmażyć na nieprzywierającej patelni na 1 łyżce oleju.
1 porcja bez dodatków: 422kcal, B 35,1g, T 20,4g, W 23,3g
- 2 łyżki erytrytolu/ksylitolu/miodu
- 1 łyżka oleju
Zblendować składniki, usmażyć na nieprzywierającej patelni na 1 łyżce oleju.
1 porcja bez dodatków: 422kcal, B 35,1g, T 20,4g, W 23,3g
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz